Slik Gjenoppretter Du Manglende Dll

Hvis gitt brukerkonto ikke har nødvendige tillatelser til å åpne filer med _DL -utvidelse , er det høyst sannsynlig at ikke noe program som støtter gitte filer er installert på brukernes \ system. Nedenfor er en liste over handlinger brukeren bør utføre for å løse de vanligste problemene. Du får se mappene som vises i den venstre linjen til Ressurshacker, noe som betyr at du kan fortsette å redigere DLL-filen. Det er forskjellige måter å redigere DLL-filer. Du kan enkelt laste ned dette programmet fra Internett. Denne avkrysningsboksen er i delen “Vis / skjul” på verktøylinjen.

  • Du kan laste ned disse programmene fra utviklerens nettsteder, Microsoft Store / Apples App Store eller populære nedlastingsportaler.
  • Det første du bør gjøre hvis du ikke kan åpne filen din med programmene nevnt ovenfor, er å dobbeltsjekke stavemåten.
  • I Finne mapper for plugin-moduler finner du plasseringen av Photoshops mapper for plugin-moduler.
  • I hovedsak er disse filene en sentral del av Windows og tillater programmer å utføre en rekke funksjoner uten å skrive dem fra grunnen hver gang.

Hver bruker vil forstå interaksjonen, det gjenstår bare å forstå hvilke endringer som må gjøres for å sikre ønsket funksjon av DLL. Hvis du ikke vet hvilken type fil filen DL9 er, er det enkelt å finne denne informasjonen. Følg instruksjonene nedenfor, avhengig av hvilken type operativsystem du bruker. Du kan laste ned SRT-filer fra en rekke nettsteder. Et eksempel er Podnapisi.net, som lar deg laste ned undertekster for TV-serier og filmer ved hjelp av et avansert søk ntdll.dll for å finne den nøyaktige videoen etter år, type, episode, sesong eller språk.

DLL-filer deles av mange programmer, takket være at de tilbyr flere funksjoner, for eksempel kommunikasjon med andre enheter. Disse filene lastes bare inn når det er nødvendig, og endring av dem kan krasje programmet. Et dynamisk koblet bibliotek eller DLL fungerer som en slags kjørbar fil, som brukes gjentatte ganger av forskjellige applikasjoner for å utføre handlinger.

Du Trenger En Universal File Viewer

Den helt vanlige Windows-følelsen får du dog ikke – det kreves også litt tilvenning og tilpassing. For bærbare er du for eksempel prisgitt Apples tastatur, som blant annet mangler taster for backslash, insert og printscreen. Du må i stedet holde nede flere taster for dette. I tillegg vil du fort merke at alfakrøllen har flyttet på seg. En annen ting er at pekeplaten mangler mulighet for høyreklikk, i stedet brukes klikk med to fingre til dette.

Sjekk harddisker ved hjelp av et diskverktøy som for eksempel Apples Diskverktøy. Du må huske det nye passordet og gi administratorrettigheer ved å velge Tillat at brukeren administrerer maskinen. I Mac OS X 10.6 velger du Administrator på hurtigmenyen Ny konto. Angi serienummeret en gang til ved å bruke ulike nummertaster.

Tutorial For Å Gjenopprette Manglende Dll

Noen ganger kan “Msvcr120.dll_clr0400.dll” slettes av et virus, en infisert datamaskin eller et program. Borlndmm.dll feil kan også vises på grunn av Microsoft Visual C ++ Redistribuerbar pakke. Du bør se etter oppdateringer og installere programvaren på nytt. Bruk Windows Updates-søk etter denne handlingen. Når du finner Microsoft Visual C ++ Redistributable Package, kan du oppdatere den eller fjerne den utdaterte versjonen og installere programmet på nytt.