Smarta Inställningar Att Göra Efter Installation Av Avg Tuneup

Öppna registret och gå till; HKEY_LOCAL_MACHINE\ Network\ Logon. Lägg till en nyckel och namnge den till “MustBeValidated”. Starta genom att skriva TASKMAN i Kör på Startmenyn.

  • Håller på i 15 min innan den har läst in allt.
  • Och OneDrive ingår i alla Microsoft-konton, dock bara med 5GB utrymme.
  • Här kan du nu se om Systemåterställning är aktivt.

Efter installationen är det rekommenderat att byta servicekonto, se Appendix B – Skapa separat servicekonto. Se adresser som kan användas för test respektive produktion i avsnitt HSA-WS.

Ställa In Inställningar För Föräldrakontroll

Detta eftersom du inte kan uppgradera/nedgradera mellan 32- och 64-bitars. Du försöker formatera med en Windows 8 64bits skiva, när din processor är av typen 32bit. Bränn ut en ny som är av 32bitars-version.

Gå till den gamla skrivarmappen, dra över skrivarikonen till den nya mappen. En startdiskett är bland det första man bör göra. Den skapar du genom att gå till “Den här datorn,” därefter “”Kontrollpanelen””, “Lägg till/ta bort program”, välj fliken “Startdiskett”. Alla enhetshändelser registreras och datoraviseringar skickas om en systemvarning inträffar. När det gäller 2010-versionen och tidigare exporterar du ju från en annan registernyckel, så importen hamnar fel om du inte justerar först.

Steg 1 Gör En Backup På Allt Du Vill Spara

Ett prisbelönt och populärt verktyg, där du kan bestämma vilka program som startar vid genväg uppstart, är CCleaner. Detta program finns både i gratis och betald version och fungerar till Windows och OSX . Förutom denna funktion har CCleaner en rad andra verktyg som är användbara för andra punkter i denna artikel. Är det något du absolut inte vill ha på din dator så är det virus. Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare.